عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

شکست حزب حاکم انگلیس در انتخابات شوراها

با شکست حزب محافظه کار در انتخابات شوراهای انگلیس، رهبر حزب کارگر می‌گوید، حزبش در مسیر پیروزی در انتخابات پارلمانی است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 06
کد خبر: ۱۸۲۷۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، به دنبال شکست حزب محافظه کار در انتخابات شوراها در انگلیس، «کر استارمر» رهبر حزب کارگر می‌گوید که حزبش در مسیر پیروزی در انتخابات پارلمانی 2024 است.

 

براساس گزارش بی بی سی، حزب حاکم محافظه کار به رهبری «ریشی سوناک] نخست وزیر انگلیس 48 شورا و بیش از 1000 عضو شورا را در انتخابات محلی روز پنج شنبه از دست داده است و حتی بدتر از پیش بینی‌ها عمل کرده است.

 

بی بی سی نوشت، این شکست باعث خشم محافظه کاران شده و اغلب آنها ریشی سوناک را مقصر آن می‌دانند.

 

انتخابات محلی و شوراهای انگلیس و ولز روز پنج شنبه برای تعیین یک سوم اعضا برگزار شد. با شکست حزب محافظه کار، اکنون اکثریت شوراها در اختیار حزب کارگر است که از سال 2002 تا کنون بی سابقه است.

 

سخنگوی حزب کارگر گفته، مردم بریتانیا به وضوح نخست وزیر را رد کرده‌اند، کسی که هرگز ماموریتی برای شروع نداشت.

 

انتخابات برای تعیین اعضای 230 شورا در انگلیس نخستین آزمون محبوبیت ریشی سوناک از زمان به قدرت رسیدن در ماه اکتبر گذشته است.

 

از سوی دیگر حزب میانه لیبرال دموکرات نیز به رهبری «اِد دیوی» بهترین نتیجه دهه‌های اخیر خود را رقم زده و موفق به کنترل 12 شورا در مناطق مرکزی انگلیس که عمدتا در اختیار حزب محافظه کار بود شده است.

 

ریشی سوناک در واکنش به نتیجه این انتخابات گفته، نتایج ناامید کننده بود اما تاکید کرده که این نتایج حرکت گسترده به سمت حزب کارگر نیست.

 

در مقابل کر استارمر گفته که نتایج انتخابات نشان می‌دهد که حزب کارگر برای کنار زدن محافظه کارها از قدرت در انتخابات بعدی موقعیت خوبی دارد.

 

انتخابات پارلمانی بریتانیا پاییز 2024 برگزار خواهد شد. روزنامه نیویورک تایمز نتیجه انتخابات شوراهای شهر را زنگ خطری برای پایان حکومت 14 ساله محافظه کارها بر داونینگ استریت خوانده است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده